26 april 2024

Succesvolle eerste Conferentie!

De conferentie van het Deltaplan Hartfalen 'Samen de hartfalen-epidemie te lijf' markeerde de succesvolle start van de Nationale Hartfalenweek. Het programma stond vol met dynamische sprekers die gezamenlijk in actie willen komen tegen de opkomende hartfalencrisis. We waren ontroerd door het aangrijpende verhaal van een hartfalenpatiënt, verlicht door toekomstgerichte pitches en zaten op het puntje van onze stoel bij de paneldiscussies. Het evenement eindigde met een feestelijke aftrap van de meer dan 40! lokale initiatieven voor de Nationale Hartfalen Week.

 

Onze dank gaat uit naar onze gewaardeerde sprekers en panelleden: Steven Chamuleau, Rudolf de Boer, Roy Lindelauf, Eric Wierda, Bauke Arends, Alicia Uijl, Rebecca Amba-Schouten, Margot van der Salm, Frans Rutten, Hans Snijder, Veronique Timmerhuis, Nelson Dapaah, Jozine ter Maaten, Jolien Roos-Hesselink, en onze tafelheer, Twan Huys.

 

Daarnaast willen wij de Hartstichting, het Nederlands Hartinstituut en de Nederlandse CardioVasculaire Alliantie hartelijk bedanken voor hun genereuze steun en voor het initiëren van het Deltaplan Hartfalen.

 

Lees ook deze berichten:
Lees ook:
Terug naar het overzicht

Contact

Het Deltaplan Hartfalen
Moreelsepark 1
3511 EP Utrecht (route)
© 2023 | Deltaplan Hartfalen
© 2023 | Deltaplan Hartfalen
Webdesign & ontwikkeling door